Altijd de juiste koers
voor uw vastgoed

Altijd de juiste koers
voor uw vastgoed

24/7 | 036 – 53 29 850

Over ons

Wij zijn professionals in vastgoed. Of het nu gaat om beheer, taxaties, aankoop, verkoop of verhuur van uw onroerend goed, of u nu 1 of 1001 panden bezit. Wilt u uw beleggingspanden laten beheren of verhuren? Verkoop-klaar maken en verkopen? Laten taxeren? Maak kennis met De Vastgoedbeurs.

De Vastgoedbeurs wordt geleidt door een klein maar daadkrachtig team van mensen die allemaal grote affiniteit hebben met vastgoed. Monique Uffen is gecertificeerd bedrijfsmakelaar, woningmakelaar en taxateur. George Weeteling (ir) richt zich op ontwikkeling, beheer en de begeleiding van de realisatie van onroerend goed. Zij kunnen zich verlaten op goede ondersteuning van de professionele binnendienst.

Wij hebben onze eigen facilitaire dienst waardoor wij voordeliger zijn in onze diensten en snel kunnen reageren op calamiteiten. Uiteraard zijn wij 24/7 bereikbaar. Daarnaast werken wij samen met specialisten uit de markt waarbij wij met sommige al een jarenlange zakelijke historie hebben.

Bent u vastgoedeigenaar, ontwikkelaar, investeerder of belegger? Wij verzorgen het volledige scala van verhuur tot vastgoed management, maar u kunt ook deeldiensten afnemen, zoals administratief, commercieel of technisch beheer. Alleen uw pand plaatsen op Fundainbusiness.nl en zelf de bezichtigingen doen? Ook dat kan.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Maak een vrijblijvende afspraak

Een afspraak maken of heeft u een vraag?

Contact opnemen